HUOM.: Ohjelma on ladattava ja rekisteröitävä viimeistään 16. heinäkuuta 2023.

Audials One 2023 Special Edition on todellinen monitoimityökalu, joka sopii äänen, musiikin ja radion tallentamiseen verkosta. Ohjelma tallentaa useimmista suoratoistopalveluista, jolloin voit tallentaa musiikin omalle tietokoneellesi.

Voit tallentaa ääntä MP3-, AAC- tai WMA-muodossa erinomaisella 320 Kbit/s -laadulla. Jos kappaleeseen on liitetty esimerkiksi tunnisteita tai kappaleiden tekstejä, ne tallennetaan tiedostoon automaattisesti metatietoina. Kun tallennat ääntä verkosta, voit tallentaa sitä 10-kertaisella toistonopeudella normaalista, joten saat nopeasti monien kappaleiden arkiston.

Audials One 2023 Special Edition -kuulokkeiden avulla voit myös kuunnella yli 100 000 radioasemaa Internetistä ja tallentaa haluamiasi ohjelmia tai musiikkia.

Voit kopioida linkkejä ääni- tai musiikkisivustoille manuaalisesti Audials-ohjelmaan tai selata ja hakea musiikkia suoraan ohjelmassa. Voit sen jälkeen ladata yksittäisiä tallenteita yhdellä napsautuksella.

Audials One 2023 Special Editionin sisältämien toimintojen arvo on noin 17 euroa. Näet tässä, miten rekisteröidyt ja saat ohjelman ilmaiseksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".