Monissa puhelimissa ei nykyään ole lainkaan kuulokeliitäntää, ja siihen on hyvä syy: Langattomista kuulokkeista on tullut niin hyviä, ettei puhelimen ja korvien välissä tarvitse roikkua ärsyttävää kaapelia. 1 Bluetooth-yhteys, joka aiemmin oli hieman ailahteleva, on nyt vakaa, ja puhelimen ja langattoman kuulokkeen yhdistäminen on helpompaa kuin koskaan. Useat kuulokkeet voidaan yhdistää Android-puhelimeesi – eikä sinun tarvitse itse tehdä juuri mitään.

Google Fast Pair huolehtii siitä. Fast Pair käyttää Bluetooth LE -nimistä energiaa säästävää Bluetooth-versiota etsiessään jatkuvasti Bluetooth-laitteita, joiden kanssa puhelimesi voi muodostaa laiteparin. Hyväksy paritus, ja voit käyttää uusia kuulokkeitasi muutamassa sekunnissa. Bluetooth-ääni ei tietenkään ole vain Android-puhelimissa. Bluetooth löytyy kaikesta iPadista ja tietokoneesta älytelevisioon, ja tämän testin kuulokkeita voi käyttää minkä tahansa tuotteen kanssa, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth.

Toista kahdesta testivoittajasta voi jopa käyttää tietokoneen kanssa ilman Bluetoothia pienen USB-sovittimen ansiosta. On makuasia, pidätkö vanhanaikaisista kuulokkeista, jotka peittävät korvasi, vai pidätkö mieluummin korvaan työnnettävistä pienistä napeista. Nappikuulokkeissa on vaikuttavaa huipputeknologiaa, ja ne tuottavat upean äänen uskomattoman pienessä paketissa. Ne ladataan langattomasti asettamalla ne laatikkoon, jossa on sisäänrakennettu ladattava akku. Näin saat kuulokkeille täyden 24 tunnin tai pidemmänkin akkukeston – ilman kaapeleita.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".