Tietokoneissa toistuvat vuodesta toiseen samat haasteet. Windowsiin ilmestyy outoja virheitä tai muuta tavallisuudesta poikkeavaa, joka saa tietokoneen omistajat ympäri maata pudistelemaan päätään epä- toivoisena. Ongelmat aiheuttavat turhautumista, koska niiden ratkaisemiseen kuluu jatkuvasti aikaa – jos toimivaa ratkaisua ylipäätään on olemassa.

Useimmissa tapauksissa ratkaisu löytyy loppujen lopuksi, mutta oikean lääkkeen selvittäminen vie aikaa, ja se turhauttaa. Ratkaisua voi hakea googlettamalla tai käymällä läpi Windowsin asetuksia ja etsimällä sitä tiettyä puuttuvaa valintamerkkiä. Eikö olisi hienoa, jos ratkaisu olisi valmiina jo ongelman ilmetessä? Seuraavilla aukeamilla käymme läpi 13 erilaista ongelmaa, joihin kaikkiin löytyy ratkaisu joko Windowsista tai verkkoselaimesta.

Artikkeli kannattaa tallentaa vastaisen varalle ja ottaa esiin, kun jokin yleisimmistä tietokoneongelmista iskee omaan tietokoneeseen. Se tapahtuu eittämättä ennemmin tai myöhemmin. Kun ongelma sattuu omalle kohdalle, tiedät että se on ratkaistavissa – ja vieläpä tietokoneellasi jo olevilla työkaluilla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".