Resurssienhallinta, hakukenttä, aloitusvalikko ja tehtäväpalkki. Joitakin Windows-työkaluja tulee käytettyä päivittäin, koska ne ovat näkyviä ja täyttävät jonkin selkeän tarpeen. Ne ovat olleet eri Windows-versioissa jo vuosikymmeniä, ja yleensä tunnemme niiden toimintaperiaatteet pienintä yksityiskohtaa myöten.

Windowsin muut hienot työkalut ovat jääneet näiden varjoon. Ehkä siksi, että ne ovat käyttöliittymässä hieman piilossa, emmekä tiedä mistä niitä pitäisi etsiä. Välttämättä emme tiedä edes, mihin kaikkiin pulmiin Windowsissa olisi ratkaisu. Niin tai näin, nyt on aika ottaa nämä kätevät toiminnot käyttöön! Koti- Mikro tekee voitavansa, jotta muistaisit tämän artikkelin yllättävät työkalut.

Kun tarvitset niitä seuraavan kerran, voit palata lukemaan käyttöohjeet tästä lehdestä. Harjoittelun myötä työkalut muuttunevat osaksi tietokoneen näppärien niksien arsenaalia . Työkalut toimivat riippumatta siitä, onko käytössä Windows 10- vai 11-tietokone, ja tässä artikkelissa kerrotaan tietenkin, miten niitä käytetään kummassakin versiossa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".