Usein käy niin, että joudut työskentelemään kahdessa ohjelmassa samanaikaisesti. Selaimessasi voi olla avoinna verkkosivusto, josta halutaan kopioida katkelmia tekstinkäsittelyohjelmaan. Usein on myös kätevää, että Resurssienhallinnan ikkuna on auki, ja lisäksi näytölle avataan vuorotellen myös ohjelmia, joilla saa avattua kansioissa olevia tiedostoja.

Tällöin sinun ei tarvitse vaihtaa ohjelmien välillä edestakaisin tehtäväpalkin kuvakkeilla. Windowsin kätevä ominaisuus Snap-asettelut varmistaa ikkunoiden sijoittamisen näytölle niin, että niistä on mahdollisimman paljon hyötyä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit vetää sovellusikkunan näytön toiseen laitaan, jolloin se laajenee automaattisesti ja vie tasan puolet näytöstä.

Samaan aikaan muut tietokoneella avoinna olevat ohjelmat näkyvät pienennettyinä näytön vastakkaisella puolella, ja kun napsautat yhtä niistä, se laajenee välittömästi täyttämään toisen puolen näytöstä. Sitten voit työskennellä samanaikaisesti kahdessa eri ohjelmassa tai muussa ikkunassa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".