Aina kun asennat tietokoneeseen uuden ohjelman, aloitusvalikkoon luodaan pikakuvake, johon pääset napsauttamalla Windowsin käynnistyspainiketta. Joskus ohjelman asennus lisää kuvakkeen myös työpöydälle. Niinpä sekä aloitusvalikko että työpöytä täyttyvät nopeasti värikkäistä pikakuvakkeista siten, että on lähes mahdotonta löytää tietyn ohjelman kuvaketta heti, kun sitä tarvitaan.

Voit onneksi tehdä ohjelmien käynnistämisestä paljon helpompaa sijoittamalla käynnnistyspainikkeen oikealla puolella olevaan tehtäväpalkkiin pikakuvakkeet 5–10:een eniten käyttämääsi ohjelmaan. Sitten suosikkiohjelmiesi kuvakkeet löytyvät heti, ja niitä on helpompi napsauttaa. Missä ikinä pikakuvakkeet ovatkin nyt, niin voit helposti lisätä ne tehtäväpalkkiin, jotta niitä voi käyttää nimensä mukaisesti.

Voit myös poistaa turhat kuvakkeet työpöydältä, kun olet sijoittanut vastaavat pikakuvakkeet näytön alareunaan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".