Windowsin Resurssienhallinnan selaaminen voi tuntua kuivalta kuin aavikolla kävely. Edessä on rivikaupalla kansioita ja tiedostoja, joiden kuvakkeet ovat samanlaiset, ja joita ei ilman nimeä erottaisi toisistaan. Mutta näin ei tarvitse olla.

Etunurkassa olevalla uudella Quick Any2Ico -ohjelmalla voit helposti käyttää omia kuvia ja valokuvia, ja tehdä niistä kuvakkeita, joita Windows käyttää esimerkiksi kansioiden oletuskuvakkeina.

Saat muutettua ohjelmalla esimerkiksi hääkuvia sisältävän kansion kansiokuvakkeeksi häissä otetun valokuvan sen sijaan, että käyttäisit tylsää oletuskuvaketta. Samalla tavalla voit vaihtaa lomakuvia sisältävän kansion kuvakkeeksi kuvan lomakohteesta.

Ohjelmalla on helppo muuttaa muitakin kuin kansioiden kuvakkeita. Voit muuttaa esimerkiksi työpöydälle tallentamiesi nettisivulinkkien kuvakkeet. Samoin voit muuttaa ohjelmien pikakuvakkeissa olevat kuvat. Käytännössä voit siis muuttaa minkä tahansa kuvakkeen kuvan.
Artikkelissa on kolme yksinkertaista esimerkkiä siitä, kuinka ohjelmaa voi käyttää eri kohteiden kuvakkeiden ja pikakuvakkeiden kuvien muuttamiseen.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".