Noin vuosi sitten Windows-tietokoneiden tehtäväpalkin oikeaan reunaan ilmestyi pieni säätietokuvake. Monet ihmettelivät, miksi Microsoft näytti säätietoja Windowsissa. Jos joku haluaisi tietää, onko sadetta tulossa vai ei, tiedon saisi helposti monesta muustakin paikasta.

Microsoftilla oli tässä kuitenkin pointtinsa: Kuvakkeen napsauttaminen avasi Työpöydän oikeaan reunaan ilmoitusalueen yläpuolelle uutisikkunan. Aluksi uutistarjonta ei ollut kummoinen, ja osa uutisista oli englanniksi. Siksi myös me KotiMikrossa suhtauduimme varovaisesti työkaluun, joka on viralliselta nimeltään ”Uutiset ja kiinnostuksen kohteet”. Itse asiassa kuvailimme yksityiskohtaisesti, miten säätiedoista pääsee eroon, koska useat lukijat pyysivät siihen apua. Nyt kellossa on toinen ääni, sillä Microsoftin uutisikkuna on parantunut huomattavasti. Uutisaiheita on runsaasti, ja uutisvirtaa voi itse hallita.

Käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään tietokoneelle Microsoft-tilin avulla. Microsoft lupaa, että uutisvalikoimaa laajennetaan jatkuvasti, jotta jokainen käyttäjä löytäisi virrasta itseään kiinnostavat aiheet.

Uutiset ja tietokortit

Uutisissa ja kiinnostuksen kohteissa on kahdenlaisia elementtejä: yleisiä uutisia ja tietokortteja. Viimeksi mainitut ovat pieniä ikkunoita, joissa on lyhyesti tietoja esimerkiksi osakekursseista, urheilutuloksista, säästä ja liikenteestä.

Kaiken kaikkiaan Uutiset ja kiinnostuksen kohteet on todella hyödyllinen Windows-uudistus, joka tuo tärkeimmät uutiset suoraan Työpöydälle.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".