Ohjelman ei tarvitse olla laaja ja monimutkainen ollakseen hyödyllinen. Joskus yksinkertainen, tiettyyn tarkoitukseen tehty ohjelma toimii paljon tehokkaammin. Ohjelmaa kun on sitä helpompi käyttää, mitä selkeämpi ja käytännöllisempi se on. Seuraavilla sivuilla esitellään kolme ohjelmaa, jotka eivät ole monimutkaisia eivätkä vie paljon tila kiintolevyltä. Päinvastoin, yksinkertainen toteutus auttaa ratkomaan juuri tiettyjä tehtäviä.

Folder Marker Free helpottaa Windowsin kansioiden tunnistamista, sillä ne voi värittää mielensä mukaan. Tämä on kätevää varsinkin, jos tiettyjä harvoja kansioita tarvitaan toistuvasti. Kun kansiot merkitään tunnusväreillä, niin silmä löytää ne saman tien muiden kansioiden joukosta ja työnteko vauhdittuu.

Microsoftin PowerToys Run puolestaan nopeuttaa ohjelmien käynnistämistä ja oleellisten asetusten löytämistä tietokoneesta – pelkästään näppäimistöä käyttämällä. Vältä siis turha hiiren heiluttelu edestakaisin, sillä ohjelmakuvakkeet löytyvät nopeammin Run-­ohjelman pikanäppäimillä.

Lopuksi perehdytään vielä Sejda PDF Desktop -ohjelmaan, jolla voi muokata pdf-tiedostoja vaivattomasti. Työkalusta on paljon iloa, jos pdf-asiakirjaan pitäisi lisätä tekstiä tai pitkästä asiakirjasta pitäisi napata muutama sivu pois.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".