Onko joku joskus kysynyt sinulta, mikä prosessori tai näytönohjain tietokoneessasi on? Jos näin on käynyt, osasitko vastata kysymykseen? Luultavasti et, sillä vain harva tietää vastauksia ainakaan ulkomuistista. Muutkin kuin nörtit tarvitsevat kuitenkin silloin tällöin tietoa tällaisista tietokoneisiin liittyvistä yksityiskohdista – joko oman uteliaisuuden vuoksi tai siksi, että jonkin tietokoneongelman ratkaiseminen edellyttää erikoistietämystä tietokoneen sisuskaluista. Ongelmien ratkaisemiseksi pöytään pitää lyödä tiukkoja faktoja tietokoneen sisällöstä. Tarkemmin sanottuna tietokoneen Työpöytään.

O&O DeskInfo on mainio pieni ohjelma, joka näyttää runsaasti erilaisia tietoja suoraan Työpöydällä. Se kertoo esimerkiksi prosessorin, näytönohjaimen ja verkkokortin mallinimet. Luettelossa on tarkat tiedot myös verkon tyypistä ja verkkoprotokollista. Jopa Windowsin versio on tarkasti yksilöity, joten järjestelmäversion saa tarvittaessa nopeasti selville.

O&O DeskInfo on helppo asentaa ja käyttää. Itse asiassa käyttäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin asentaa ohjelma ja lukea, mitä Työpöydällä sanotaan. Jos ohjelmaa haluaa räätälöidä paremmin omia tarpeita vastaavaksi, esitetyt tiedot voi lajitella ja niiden esittelytapaa Työpöydällä voi mukauttaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".