Väärät tiedostomuodot voivat aiheuttaa paljon turhautumista, mutta tiedostomuunnintyökalulla voit helposti muuttaa tiedostotyypin toiseksi, jolloin Word-asiakirjasta tulee esimerkiksi PDF. Tiedostojen muuntaminen on usein hieman sekavaa ja vaatii monimutkaisia ohjelmia, mutta File Converter -työkalu on erittäin helppokäyttöinen. File Converter on nimittäin valikkokohtana kohdevalikossa.

Työkalu asennetaan vain kerran, minkä jälkeen voit napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, pitää hiiren osoitinta File Converter -ohjelman päällä ja valita luettelosta tiedostomuodon, johon tiedosto muutetaan. Jos esimerkiksi haluat tietyn valokuvan olevan png-muotoinen jpg-muodon sijaan, voit muuntaa tiedoston helposti File Converterilla. Tehtävän suorittaminen vie työkalulta vain muutaman sekunnin, ja saat tiedoston uuden version kopiona. Se ei voisi olla helpompaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".