Useimmat tietokoneen käyttäjät tietävät tilanteen: Jokin asiakirja, kuva tai muu tiedosto ei suostu aukeamaan, koska tavalliset tietokoneella olevat ohjelmat eivät yksinkertaisesti tunnista tiedostotyyppiä. Ratkaisuna on yleensä tiedoston muuntaminen muotoon, jonka tietokone pystyy avaamaan – mutta se edellyttää usein erikoisohjelmia.

Etunurkasta ladattava File Converter on eri maata. Työkalu muuntaa tiedostot helpoimmalla mahdollisella tavalla, sillä se lisää muuntotoiminnon kohdevalikkoon. Ohjelman asennuksen jälkeen riittää, että muunnettavaa tiedostoa vain napsauttaa hiiren kakkospainikkeella.

Sitten kohdevalikosta valitaan tiedostotyyppi, esimerkiksi JPG-muodosta PNG-muotoon. Tiedoston uusi versio tallennetaan samaan kansioon kuin alkuperäinen, ja sitä voi käyttää normaalisti. Tiedostojen muuntaminen ei voisi olla helpompaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".