Jos tietokoneesi käynnistyy yhä hitaammin ja kiintolevysi alkaa olla ääriään myöten täynnä, on korkea aika puhdistaa järjestelmä perusteellisesti!

Se onnistuu helposti Ascomp Cleaning Suite Pro -ohjelmalla, jonka voit nyt ladata ilmaiseksi. Ohjelma maksaa normaalisti 9,90 euroa vuodessa.

Lataa ja rekisteröi ohjelma viimeistään 11.9.2022, jos haluat hyödyntää tarjouksen.

Ascomp Cleaning Suiten toiminnot

Ascomp Cleaning Suite tietää, mitkä tietokoneen kiintolevyllä olevat tiedot voidaan poistaa vaaratta ja mitä tietoja Windows-järjestelmässä vielä tarvitaan. Siten vältät riskit, eikä sinun tarvitse itse poistaa tiedostoja umpimähkään.

Ohjelmassa on yhteensä kuusi aputyökalua, jotka analysoivat järjestelmää ja mahdollistavat perusteellisen siivouksen. Voit esimerkiksi poistaa väliaikaisia tiedostoja, selainhistorian, välimuistin ja evästeitä kaikista suosituista Internet-selaimista. Voit myös estää asennettujen ohjelmien käynnistymisen automaattisesti, kun käynnistät tietokoneen.

Cleaning Suite voi myös puhdistaa Windowsin Rekisterin, jolloin Windows toimii sujuvammin ja virheettömämmin.

Sisäänrakennetun palautuskeskuksen avulla voit milloin tahansa peruuttaa tietyt puhdistustoimenpiteet, jolloin voit helposti palata takaisin, jos tulet katumapäälle.

Näin saat ohjelman täyden version

Saat käyttöösi normaalisti 9,90 euroa maksavan Ascomp Cleaning Suiten täyden version, kun suoritat rekisteröitymisen tässä kuvatulla tavalla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".