Jos Windowsin aloitusvalikossa jaksaa selata pitkän luettelon läpi, näkyviin tulevat vuorollaan kaikki tietokoneen ohjelmat. Resurssienhallinnan kautta pääsee puolestaan käsiksi kaikkiin kansioihin. Tiedostoja voi olla hajallaan esimerkiksi Työpöydällä tai ulkoisella kiintolevyllä.

Toisin sanoen jonkin tietyn sovelluksen, kuvan tai kansion löytäminen tietokoneelta voi olla aikamoista hakuammuntaa. Etsiminen voi olla erityisen ärsyttävää, jos kyseessä on jokin usein käytetty kansio, kuten ladattujen tiedostojen kansio, tai verkkosivusto, jolla tulee käytyä joka päivä – mahdollisesti jopa useita kertoja päivässä.

Kaikki esiin nopeasti

Onneksi käytetyimmät pikavalinnat kansioihin, ohjelmiin, tiedostoihin ja verkkosivustoihin voi koota yhteen eräällä erinomaisella työkalulla. Sen ansiosta kohteet ovat aina nopeasti käytettävissä, eikä niiden etsimiseen tarvitse käyttää aikaa napsauttelemalla ympäriinsä Windowsissa. Biniware Run on yksinkertainen työkalu, joka ei kuluta tietokoneen resursseja, mutta auttaa pitämään tärkeimmät kohteet aina käden ulottuvilla.

Ohjelmaan voi lisätä niin monta pikavalintaa kuin haluaa, ja kohteita pääsee käyttämään saman tien. Ohjelma näkyy pienenä punaisena b-kirjaimena avoimien ikkunoiden päällä ja on siten aina käytettävissä. Lisäksi sen voi määrittää käynnistymään automaattisesti Windowsin kanssa.

Vierailu suosikkisivustolla, ladattujen tiedostojen kansion avaaminen tai jonkin lempiohjelman käynnistäminen ei edellytä kuin näytöllä olevan b-kirjaimen napsauttamista ja kohteen valitsemista. Biniware Runissa parasta on kuitenkin sen helppokäyttöisyys: kansion, tiedoston tai pikavalinnan lisääminen ohjelmaan tapahtuu yksinkertaisesti vetämällä se hiirellä punaisen b-kirjaimen päälle. Pikavalinta syntyy silloin automaattisesti. Myös linkkejä on helppo lisätä.

Seuraavilla sivuilla näytämme, miten pääset käyttämään ohjelmaa nopeasti. Ohjelmaan voi luoda ihan niin monta pikavalintaa kuin haluaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".