Tietokoneen moninaiset kansiot täyttyvät ajan mittaan hitaasti mutta varmasti. Se voi aiheuttaa ongelmia, sillä liitoksissaan natisevasta kiintolevystä voi olla vaikeaa saada kokonaiskuvaa. Seurauksena omat yksityiset valokuvat ja videoleikkeet sekä muut tärkeät tiedostot saattavat hukkua tietokoneen uumeniin.

Turhautuminen on väistämätöntä, jos mukaviin lomamuistoihin ei voi palata vain siksi, että kuvia sisältävälle valokuvaalbumille on annettu outo nimi ja se on päätynyt väärään alikansioon mutkikkaan polun taakse. Data2Pocket-ohjelma tarjoaa ongelmaan täydellisen ratkaisun.

Etunurkasta ilmaiseksi ladattavan ohjelman avulla voi nimittäin imuroida tietokoneelta tietyn tyyppisiä tiedostoja ja kopioida ne lopuksi USB-muistitikulle. Käyttäjän tarvitsee vain valita, mitä tiedostotyyppejä USB-tikulle kopioidaan. Sen jälkeen ohjelma skannaa koko tietokoneen ja etsii valittua tiedostotyyppiä. Löydetyt tiedostot kopioituvat USB-muistitikulle ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Tämä säästää tuntikausien työltä Resurssienhallinnassa, josta on joissakin tietokoneissa tullut kansioiden ja tiedostojen sekamelska. Data2- Pocket-ohjelman kanssa ei tarvitse kuin varmistaa, että USB-muistitikulla on riittävästi tilaa tiedostoille. Monet USB-muistitikut ovat nykyään melko tilavia, eikä 128 tai 256 Gt tallennustilaa sisältävä muistitikku ole harvinaisuus. Tiedostoja voi siis kopioida suuriakin määriä.

Data2Pocketilla voi luonnollisesti kopioida myös muita tiedostotyyppejä, kuten tekstiasiakirjoja tai äänitiedostoja. Lisäksi sovellusta voi käyttää tiedostojen kopiointiin tietokoneelta ulkoiselle kiintolevylle. Tai kaikki valitun tiedostotyypin tiedostot voi kopioida tiettyyn kansioon tietokoneella. Näin esimerkiksi kaikki valokuvat voi koota tietokoneella samaan paikkaan. Siinä tapauksessa kallisarvoiset tiedostot löytyvät helposti, vaikka kiintolevy olisi pullollaan sisältöä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".