Kirjeitä ei lähetetä enää yhtä paljon kuin vuosia sitten. Perinteisen viestintätavan tilalle ovat tulleet sähköposti, tekstiviestit ja Messenger, Skype sekä muut pikaviestipalvelut. Entisenlaista tarvetta kirjoittaa kirjettä, taitella sitä kirjekuoreen ja postittaa sitä vanhanaikaisella tavalla ei enää ole. Toisinaan on kuitenkin pakko lähettää etanapostia.

Jos haluat ilahduttaa jotakuta aidolla perinteisellä kirjeellä, voit nyt tehdä sen ammattimaisesti Etunurkasta saatavan kätevän Envelope Printer -ohjelman avulla. Useimmilla nykytulostimilla voi tulostaa vastaanottajan nimen ja osoitteen suoraan kirjekuoreen. Kuoreen voi tulostaa myös lähettäjän osoitteen, kunhan sen tekee oikein eli valitsee sijoituspaikaksi kirjekuoren etupuolen vasemman yläkulman ja käyttää vastaanottajan tietoihin verrattuna pienempää fonttia. Näin siksi, että kirjeen vastaanottajasta ei saa olla epäselvyyttä.

Envelope Printer -ohjelman avulla osoitteiden tulostaminen suoraan kirjekuoriin on todella helppoa. Ohjelmassa voi esimerkiksi lisätä lähettäjän ja vastaanottajan osoitteet helposti ja postin vaatimusten mukaisesti. Envelope Printer -ohjelmassa on yhteystietoluettelo, johon voi tallentaa useimmin käytetyt vastaanottajien osoitteet ja oman osoitteen. Se helpottaa uusien kirjeiden lähettämistä tulevaisuudessa. Samalla kerralla voi tulostaa useita kirjekuoria, ja kirjekuoria voi koristella valokuvilla tai grafiikoilla, kuten logoilla tai muulla kuvituksella. Kun siis seuraavan kerran lähetät oikean kirjeen, se kannattaa tehdä tyylikkäästi Envelope Printerin avulla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".