Monet meistä ovat tottuneet käyttämään poltto-ohjelmia kokonaisten cd- tai dvd-levyjen kopioimiseen tyhjille levyille. Sillä tavalla lempielokuvasta on kopio tallessa siltä varalta, että alkuperäinen dvd kuluu tai naarmuuntuu joskus käyttökelvottomaksi. Koska elokuvia ja musiikkia suoratoistetaan nykyään internetistä Netflixin ja Spotifyn kaltaisista palveluista, varmuuskopion ottaminen dvdja cd-kokoelmasta ei ole enää yhtä yleistä kuin ennen.

Siksi jotkut saattavat ajatella, että poltto-ohjelmat ovat historiaa. Oikeasti niin ei kuitenkaan ole. Niitä pitää vain opetella käyttämään uusilla tavoilla, sillä niillä voi tehdä paljon muutakin kuin polttaa elokuvia ja musiikkia tyhjille levyille. Itse asiassa lähes kaikki tietokoneen tiedostotkin voidaan siirtää tyhjälle dvd-, cd- tai Blu-ray-levylle, ja se onnistuu helposti Ashampoo Burning Studio 2023 -ohjelmalla.

Fyysinen kopio tiedostoista

Burning Studio 2023:a voi toki käyttää musiikin ja elokuvien polttamiseen, mutta ohjelmassa on myös toiminto datan varmuuskopiointiin. Valmiin toiminnon ansiosta tiedostojen polttaminen tietokoneelta on erittäin helppoa: Käyttäjän pitää vain panna tyhjä levy tietokoneen dvd-asemaan tai ulkoiseen asemaan ja valita poltettava kansio.

Sen jälkeen ohjelma kopioi valitut tiedostot levylle automaattisesti. Tällä tavoin esimerkiksi asiakirjoista voi ottaa fyysiset varmuuskopiot ja arkistoida ne. Jos levylle tallentaa ohjelmien asennustiedostoja, kyseiset ohjelmat voi asentaa levyltä helposti mille tahansa tietokoneelle.

Ashampoo Burning Studio 2023 maksaa yleensä 27 euroa, mutta lukijamme voivat nyt ladata ohjelman ilmaiseksi Etunurkasta. Ohjelman aktivointiin tarvitaan vain Ashampootili, ja jos sellaista ei ole ennestään, sen saa luotua helposti muutamassa minuutissa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".