Työpöytiä on monenlaisia. Jotkut pitävät hieman kaoottisen näköisestä Työpöydästä täynnä kansioita, pikavalintoja, tiedostoja ja kaikkea muuta tietokoneelta löytyvää materiaalia. Toiset puolestaan nauttivat siististä ja organisoidusta Työpöydästä, jolla on vain kaikkein välttämättömimmät kuvakkeet.

Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, saatat toivoa jopa niin siistiä Työpöytää, ettei sillä olisi yhtäkään kuvaketta. Onhan ainakin Roskakori näkyvissä, vaikka Työpöydän siivoaisi kuinka tarkkaan tahansa. Roskakorin saa piiloon vain siirtämällä sen tehtäväpalkkiin. Jos teet niin, saat täysin puhtaan Työpöydän, mutta pääset silti helposti yhdellä napsautuksella käsiksi Roskakoriin ja sen kaikkiin toimintoihin.

Tässä artikkelissa näytämme, miten pääset eroon perinteisestä Roskakorin pikakuvakkeesta ja saat tilalle MiniBin-ohjelman luoman roskakorin tehtäväpalkkiin. Sieltä käsin Roskakorin voi edelleen avata ja tyhjentää, ja siinä olevat tiedostot voi palauttaa ilman että ne täyttäisivät Työpöytää.

Toisin sanoen MiniBin on suunnattu kaikille sellaisille, jotka haluavat pitää tietokoneensa hyvässä järjestyksessä – tai jotka haluavat siivota Työpöydän kunnolla ja siistiä sille ajan myötä kertyneet sotkut.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".