Windowsin omalla levynhallintatyökalulla voi käsitellä osioita, mutta EaseUS Partition Master on pätevä ilmaisohjelma, joka tarjoaa monipuoliset työkalut osioiden muokkaukseen.

Kiintolevyn osiointi on monella tapaa avain oman tietokoneen hallintaan, sillä sen avulla kiintolevyn voi muokata mieleisekseen. Esimerkiksi niin, että Windows ja omat tiedostot ovat erillisissä osioissa kiintolevyllä. Lisäksi voit määrittää, kuinka paljon tilaa kullekin osiolle annetaan, ja kuinka moneen osioon kiintolevy jaetaan.

Ohjelman avulla voit myös kopioida osion tai kloonata koko kiintolevyn, jos esimerkiksi vaihdat kiintolevyn tilalle ssd-aseman.

HUOM!

EaseUS Partition Masterista ilmestyi uusi versio sen jälkeen, kun KotiMikron artikkeli oli julkaistu. Artikkelissa on käytetty ohjelman versiota 12.10.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".