Windowsin omalla levynhallintatyökalulla voi käsitellä osioita, mutta EaseUS Partition Master on pätevä ilmaisohjelma, joka tarjoaa monipuoliset työkalut osioiden muokkaukseen.

Kiintolevyn osiointi on monella tapaa avain oman tietokoneen hallintaan, sillä sen avulla kiintolevyn voi muokata mieleisekseen. Esimerkiksi niin, että Windows ja omat tiedostot ovat erillisissä osioissa kiintolevyllä. Lisäksi voit määrittää, kuinka paljon tilaa kullekin osiolle annetaan, ja kuinka moneen osioon kiintolevy jaetaan.

Ohjelman avulla voit myös kopioida osion tai kloonata koko kiintolevyn, jos esimerkiksi vaihdat kiintolevyn tilalle ssd-aseman.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.