1. Tee varmuuskopio

Tässä neuvotaan, kuinka Toucanilla tehdään ensimmäinen varmuuskopio niin sanotulla kopiointitehtävällä. Toucaniin voi määrittää useita tehtäviä – vaikkapa yhden omille kuville ja toisen tärkeille asiakirjoille.

2. Päivitä varmuuskopio

Ensi kertaa varmuuskopiota tehdessä kaikki valitut tiedostot varmistetaan. Myöhemmin Toucania käyttäessä tallennetaan vain ne tiedostot, jotka on lisätty tietokoneeseen edellisen varmuuskopion ottamisen jälkeen.

3. Palauta tiedostot varmuuskopiosta

Vahingon satuttua varmistetut tiedostot voi palauttaa käyttöön varsin vaivattomasti. Tässä neuvotaan, kuinka pitää menetellä.
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".