Osioinnilla saa käyttöön yhden aseman sijasta kaksi tai useampia asemia, joilla on oma asemakirjain.

Kun osiot näkyvät Windowsissa omina aseminaan, yleiskuvan säilyttäminen kokoonpanosta on helppoa. Myös ylläpito ja tiedostojen hallinta on selkeää ja tehokasta, kun tiedostot säilyttää omalla asemallaan ja Windowsin sekä muut ohjelmat omallaan.

Jos esimerkiksi Windows pitää asentaa uudelleen puhtaana asennuksena niin, että kaikki asentamasi ohjelmat poistetaan. Tällaisessa tilanteessa on hyötyä siitä, että omat tiedostot ovat eri asemalla kuin Windows ja ohjelmat. Tiedostot ovat turvassa omalla asemallaan silloinkin, jos Windowsin uudelleenasennus menee jotenkin pieleen.

Lisäksi hallinta ja ylläpito on helpompaa ja selkeämpää, kun kohteet pitää erillään: Windows ja muut ohjelmat omalla asemallaan ja omat tiedostot omallaan.

HUOM! Ohjelma tarjoaa asennuksen aikana asennettavaksi myös MiniTool ShadowMaker -ohjelmaa. Poista sen valinta, sillä ohjelmaa ei tarvita MiniTool Partition Wizardia käyttäessä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".