Nyt voit tuunata ja optimoida tietokoneesi Ashampoon saksalaisten asiantuntijoiden maailmankuulun WinOptimizer-ohjelman uusimmalla versiolla.

Tehokkaan ohjelman versiossa 2024 on useita uusia työkaluja ja vaihtoehtoja, ja yritys on tehnyt ohjelmasta entistäkin tehokkaamman ja nopeamman, kun on kyse tietokoneen puhdistamisesta roskista ja sen optimoinnista trimmaamalla kiintolevyn prosesseja ja ohjelmia.

Kaikkiaan Ashampoo WinOptimizer 2024 tarjoaa 20 erilaista moduulia, joilla voi parantaa järjestelmän suorituskykyä ja muokata Windowsia omien tarpeiden mukaan. Voit tietysti myös yksinkertaisesti valita yhden napsatuksen ratkaisun, joka analysoi koko tietokoneesi ennen kuin tarjoaa sinulle mahdollisuuden puhdistaa, trimmata ja optimoida sen automaattisesti.

Hanki ohjelma maksutta

Ennen kuin voit aloittaa Ashampoon ohjelman käytön, se on rekisteröitävä. Sinun täytyy kirjoittaa ja vahvistaa sähköpostiosoitteesi, minkä jälkeen voit käyttää ohjelmaa jatkossa ilmaiseksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".