Lähes kaikissa tietokoneissa lojuu turhaan useita kopioita samasta tiedostosta, ja kaksoiskappaleet täyttävät kiintolevyä turhaan. Siivousohjelmat eivät kuitenkaan välttämättä karsi kaksoiskappaleita, koska ohjelma ei voi tietää, tarvitaanko kopiota ehkä silti vielä johonkin. Niinpä siivousohjelmaa saa käyttää kiintolevyn puhdistamiseen vaikka kuinka monta kertaa, mutta tiedostokopiot eli kaksoiskappaleet eivät häviä minnekään.

Fast Duplicate File Finder -ohjelmalla voi tarkistaa kiintolevyn mahdollisten kaksoiskappaleiden varalta. Ohjelman kopioksi merkitsemän tiedoston tarpeellisuuden voi tarkistaa napsauttamalla sitä. Tiedosto ilmestyy näkyviin ikkunan alareunan esikatselukenttään, ja tarkistuksen jälkeen tiedoston voi halutessaan poistaa. Tarpeellisen kaksoiskappaleen voi säilyttää poistamalla vain valintamerkin tiedoston kohdalta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".