HUOMAA: Voit noutaa ilmaisen tuoteavaimen vain 7.2.2022 asti.

Glary Utilities Pro on tehokas ohjelma, joka sekä nopeuttaa tietokonettasi että siivoaa käyttökelvottomia tiedostoja.

Olemme hankkineet ohjelman käyttöösi ilmaiseksi kokonaiseksi vuodeksi. Normaalihinta on 33,95 euroa vuodessa. Kun vuosi on päättynyt, voit jatkaa ohjelman ilmaisen version käyttöä.

Näin saat ohjelman veloituksetta

Napsauta painiketta Hae tuoteavain. Täytä nyt tietosi avautuvalle sivulle. Lataa ohjelma Etunurkasta ja asenna se tietokoneelle. Seuraavassa oppaassa kerrotaan, miten tuotekoodi syötetään Glary Utilities Pro -ohjelmaan.

Korjaa Windowsin järjestelmätiedostot

Jos Windowsissa on ilmennyt virheitä tai ongelmia päivitysten asentamisessa tietokoneelle, syynä on usein Windowsin järjestelmätiedostojen toimintahäiriö. Siksi tietokoneen monet ongelmat voidaan poistaa skannaamalla ja korjaamalla järjestelmätiedostoja Glary Utilities -ohjelman avulla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".