Microsoft PC Manager on erinomainen työkalu kiintolevyn puhdistamiseen tarpeettomista tiedostoista, kuten käyttöjärjestelmän keräämistä väliaikaisista tiedostoista, selaimen välimuistitiedostoista ja äskettäin avattujen tiedostojen luetteloista.

PC Managerin avulla voit myös helposti poistaa käytöstä joitakin ohjelmia, jotka käynnistyvät yhdessä Windowsin kanssa, kun käynnistät tietokoneen ja sammutat ja käynnistät käynnissä olevat prosessit.

Microsoftin oman työkalun käytön etuna on, että se on erittäin yksinkertainen, käyttää vähän PC:n resursseja ja tietysti ilman mainoksia tai yrityksiä saada ohjelma päivittämään maksulliseen versioon. Sinun ei myöskään tarvitse viettää koko aamua optimoimalla tietokonettasi ohjelman avulla. Ohjelman eri osat voidaan aktivoida yhdellä napin painalluksella, jos haluat vain puhdistaa jo aktivoidut Windowsin osat.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".