Kiintolevyllä voi olla paljon henkilökohtaisia tiedostoja, jotka eivät kuulu muille kuin sinulle itsellesi. Siksi on tärkeää tyhjentää kiintolevy kokonaan ennen tietokoneen tai kiintolevyn hävittämistä, vaikka kaikkien tietojen poistaminen kiintolevyltä voi tuntua ylivoimaiselta.

Jotkut ratkaisevat ongelman murskaamalla kiintolevyn korjauskelvottomaksi vasaralla, mutta elektroniikan vasaroiminen ei ole paras vaihtoehto, sillä siihen on tyylikkäämpikin ratkaisu.

Voit esimerkiksi käyttää HDShredder-ohjelmaa, joka poistaa kaiken kiintolevyn sisällön ilman väkivaltaa. Vasaran sijaan tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai muun verkkoon yhdistettävän laitteen sekä tyhjän USB-muistitikun. Ohjelma on ilmainen yhden vuoden ajan, ja jos haluat ostaa HDShredderin uusimman päivityksen vuoden kuluttua, tarvitset tämän lisenssiavaimen todisteeksi siitä, että sinulla on ollut HDShredderin täysi versio asennettuna: 69374-DTBUQ-PZN4D-PYDC1

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".