Luulisi, että vanhan, matalaresoluutioisen näytön vaihtaminen huipputarkkaan tekisi näytön tapahtumien seuraamisesta entistä helpompaa. Valitettavasti asia on kuitenkin niin, että kun päivität vaikkapa 1920 x 1080 pikselin näyttösi uuteen, jonka tarkkuus on 2560 x 1440 pikseliä, näet kaiken näytölläsi pienempänä – tietysti edellyttäen, että vanhan ja uuden näytön tuumakoko on sama.

Siksi saatat pettyä uuteen ja tarkempaan näyttöön, koska tekstien lukemisesta ja sovellusten sekä aktiivisten ohjelmien tapahtumien seuraamisesta voi tulla vaikeampaa. Tällainen ongelma on kuitenkin helposti korjattavissa Windowsin työkaluilla, jotka löydät järjestelmän saavutettavuusasetuksista. Niiden avulla voit muuttaa tekstin kokoa, jolloin kaikki Windowsissa näkemäsi tekstit muuttuvat helpommin luettaviksi. Samassa kohdassa voit myös valita vaihtoehdon, jolla kaikki näytöllä näkyvä suurentuu kerralla. Tällöin aivan kaikki Windowsin ikkunat, kuvat ja ohjelmat suurenevat, joten näet kaiken vaivattomasti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".