Käsillä on tietokoneongelma, mutta onneksi tarjolla on hyvä ystävä, joka osaisi auttaa. On kuitenkin vaikeaa antaa apua puhelimitse, sillä silloin syntyy helposti väärinkäsityksiä. Ratkaisuna voisi olla tallentaa, mitä näytöllä tapahtuu. Sitten video pitäisi lähettää ystävällesi, mutta miten se oikeastaan tehdään? Näytön sisällön tallentamiseen on monia työkaluja, mutta kaikki niistä eivät ole hyviä. Joissakin tallentuu häiritsevä vesileima kuvan keskelle, ja toisten resoluutio on aivan liian epätarkka.

Sitten on vielä haasteena, kuinka kuvatallenteet voi jakaaystävälle. Vaikka on olemassa erinomaisia ilmaisia tiedostonsiirtopalveluja, kuten WeTransfer ja Fromsmash, ne vaativat videon vastaanottajaa lataamaan tiedoston tietokoneelleen ennen kuin sen voi toistaa. Lisäksi vastaanottajalla on oltava ohjelma, joka osaa toistaa kyseistä tiedostotyyppiä, ja kiintolevyllä on oltava riittävästi tilaa videomateriaalille. Jumpshare-ohjelmalla voit kuitenkin välttää kaikki tällaiset ongelmat.

Tallenna ja jaa hetkessä

Jumpsharella voi helposti sekä tallentaa näytöltä että jakaa videon tuttavalle. Voit päättää, haluatko tallentaa koko näytön tai tietyn ikkunan vai merkitä tarkasti jonkin näytön osan. Näyttötallenteet ovat korkearesoluutioisia, joten näet selvästi, mitä näytöllä tapahtuu. Voit piirtää näytölle tallennuksen aikana, jotta videon vastaanottajan olisi vielä helpompi tunnistaa, mitä teet tallenteessa. Voit esimerkiksi piirtää asiaa selkeyttäviä nuolia tai neliöitä näytöllä näkyviin asiaankuuluviin kohtiin ja korostaa oleellisen painikkeen.

Kaikki ruutukaappaukset tallennetaan omaan kansioosi Jumpsharen palvelimille. Kansiosta voit ladata kuvatallenteet tietokoneellesi tai jakaa helposti videoita muiden kanssa luomalla suoran linkin videoon. Linkki kopioidaan automaattisesti leikepöydälle, ja sen voi liittää mihin tahansa Windowsissa. Videon vastaanottajan tarvitsee vain napsauttaa kerran linkkiä, jolloin avautuu ikkuna, jossa video on valmis toistettavaksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".