Meillä on sinulle hyviä uutisia, jos etsit uutta tulostinta, jolla voi skannata, kopioida ja tulostaa: Canonin halvin malli maksaa alle 50 euroa ja HP:n vastaava malli alle 65 euroa. Huono uutinen on kuitenkin se, että tulostimien sisäänrakennetut mustepatruunat maksavat vähintään saman verran.

Jos haluat XL-kasetteja, joissa on enemmän mustetta, ne maksavat satoja euroja enemmän kuin varsinaisen tulostimen hankinta. Uusien tulostimien mukana tulevia värikasetteja voi täyttää vain hyvin harvoin,joten saatat joutua ostamaan uudet pian tulostimen hankinnan jälkeen. Me täällä toimituksessa olemmekin sitä mieltä, että musteiden hinnat ovat karkaamassa käsistä. Siksi toimituksen jäsenet antoivat nopeasti omat henkilökohtaiset vinkkinsä siitä, miten mustekulutus voidaan minimoida.

Tässä on siis 11 loistavaa ehdotusta, joiden avulla voit säästää sekä varsinaisessa kulutuksessa että myös kustannuksissa, kun on aika investoida uusiin mustesuihkutulostimen tai lasertulostimen värikasetteihin. Tällä tavoin voit minimoida tulostinten ja musteiden valmistajille maksamasi rahasummat siihen asti, kunnes sinun on ostettava uusi tulostin. Jos vaihdat tulostinta, suosituksemme on, että ostat mallin, jonka säiliöt voi helposti ja edullisesti täyttää uudelleen mustekanistereista. Näiden laitteiden hinta on selvästi kalliimpi, mutta käyttö on paljon halvempaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".