Jo sadalla eurolla voi saada käyttökelpoisen tulostimen, jolla pystyy skannaamaan, kopioimaan ja tietysti myös tulostamaan tietokoneelta, tabletilta ja puhelimesta. Testasimme neljää tämän hintaluokan monitoimitulostinta ja voimme ilmoittaa, että yksi testatuista tulostimista täyttää usempien kotikäyttäjien tulostustarpeet.

Kaikkien testattujen tulostinten tulosteet ovat yleisesti ottaen erittäin teräviä. Eron huomaa värien toistossa, jos laitteilla tulostaa valokuvia. Värikasettien määrällä on tässä suuri merkitys. Neljä värikasettia on mielestämme ehdoton vähimmäismäärä, jos laitteella tulostetaan valokuvia usein.

Neljällä värikasetilla tulosteet ovat kelvollisia ja tulostuskustannukset jäävät pienemmiksi kuin tulostimilla, joissa on vain kaksi värikasettia. Mutta mitä enemmän värikasetteja tulostimessa on, sitä enemmän valokuvissa yleensä on syvyyttä ja erityisesti tummilla alueilla erottuvia yksityiskohtia. Testivoittajassamme on peräti kuusi värikasettia, ja se näkyy lopputuloksessa. Canonin tulostin tulosti upeita valokuvia ja suoriutui hienosti myös perustoiminnoista eli skannaamisesta ja kopioinnista.

Koska siinä on lisäksi suuri ja helppokäyttöinen värinäyttö, voittajasta ei ollut tällä kertaa epäilystäkään. Kaikki testin tulostimet voi yhdistää kotiverkkoon, jolloin tulostaminen onnistuu tietokoneen lisäksi myös puhelimesta tai tabletilta. Tämä varmistaa, että hyvä monitoimitulostin on hyödyllinen laite ja tärkeä osa myös nykyaikaista kotia vuonna 2022.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".