Ashampoo Money -ohjelmalla, jonka me täällä Kotimikrossa olemme kääntäneet suomeksi, voit helposti ja selkeästi kirjata sekä kiinteät että juoksevat menot ja tulot eri luokkiin. Lopputulos esitetään yleiskatsaussivulla, josta näet aina nykyiset käytettävissä olevat tulosi ja voit jopa tutkia taloutesi muutoksia kuvaajina ja kaavioina.

Ohjelma huolehtii summien lisäämisestä ja vähentämisestä, joten et tarvitse taulukkolaskentakaavojen tuntemusta, ja selkeys päihittää paperiset muistiinpanot mennen tullen.

Voit päättää itse, kuinka yksityiskohtainen haluat olla raha-asioissasi. Voit käyttää ohjelmaa käytettävissä olevien tulojesi laskemiseen syöttämällä kaikki tulot ja kiinteät menot, kuten vuokran, vakuutuksen, puhelimen ja lämmityksen. Näin saat laskettua euromäärän, joka jää käyttöösi juokseviin menoihin . Voit kuitenkin syöttää myös kaikki pienet menot kuiteistasi joka kerta, kun käyt ostoksilla. Siten saat kattavan yleiskuvan kulutuksesta, ja jokaisen kuukauden lopussa voit täsmäyttää Ashampoo Money -ohjelman luvut verkkopankkisi todellisten lukujen kanssa. Tämä on tietenkin täysin kiinni siitä, mitkä ovat omat tarpeesi ja toiveesi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".