Jotta saisit kaiken irti Windowsista, tiedostojen organisointiin tarvitaan hyvä ohjelma. Resurssienhallinta suoriutuu perustehtävästään, mutta Explorer++ menee askeleen pidemmälle ja tekee Windowsin sisäisestä tiedostonhallinnasta oleellisesti paremman. Explorer++:n avulla voit muun muassa lajitella tietokoneen kansiot välilehdille – aivan kuten voit järjestää verkkosivustoja internetselaimessa.

Tämä helpottaa useiden kansioiden käsittelyä samanaikaisesti ja esimerkiksi tiedostojen siirtämistä kansiosta toiseen. Voit myös merkitä tiettyjä kansioita kirjanmerkeiksi, jotta löydät aina esimerkiksi kansion, jossa on kuvia vuoden 2007 kesälomaltasi, tai voit varmistaa, että kuvakaappauksia sisältävä kansio ei enää koskaan katoa.

Lisäksi Explorer++:n ulkoasu muistuttaa paljon Resurssienhallintaa, jossa tietokoneen kansiot ja asemat ovat näkyvissä vasemmalla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".