H2testw-työkalu ei ainoastaan lue usb-muistitikun sisällysluetteloa vaan tallentaa myös tikulle sen verran tietoa kuin sen kapasiteetiksi väitetään. Väärennetylle muistitikulle kun voi tallentaa sen todellista tallennustilaa enemmän tietoa – kirjoittamalla aiempien tiedostojen päälle, kun tallennustila täyttyy. Siksi H2testw-ohjelman todellinen testivaihe onkin tallennettujen tietojen lataaminen käyttöön: se ei tietenkään onnistu, jos vain kahdeksan gigatavun muistitikkuun on tallennettu 16 gigaa tiedostoja.

H2testw-työkalun suorittama perusteellinen testi kestää kauemmin kuin sisällön lataaminen Resurssienhallintaa käyttäessä. 32 gigatavun tallentaminen ja lataaminen ohjelmalla voi kestää pari–kolme tuntia – joten jos testattavana on yhden tai kahden teratavun muistitikku, niin testi kannataa ajoittaa aikaan, jolloin tietokonetta ei käytetä.

Katso alta, kuinka ohjelmaa käytetään.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".