Kun istun tietokoneen ääreen, avaan yhdeksällä kerralla kymmenestä samat ohjelmat ja sivustot. Käytän esimerkiksi lähes aina Google Docsia luetteloiden, referaattien, artikkelien ja vastaavien kirjoittamiseen. Aina kun avaan tietokoneeni, luen myös saapuneet Gmail-sähköpostit selaimen kautta.

Yleensä haluan lisäksi nähdä, onko eniten käyttämääni suoratoistopalveluun eli Netflixiin tullut jotain kiinnostavaa uutta sisältöä. Kuvankäsittelyohjelmaa tarvitsen sekä vapaa-ajalla että työssäni KotiMikrossa. Siihen tarkoitukseen minulla on erinomainen ja maksuton Krita-kuvankäsittelyohjelma.

Usein avaan ja muokkaan myös PDF-tiedostoja. Sitä varten tietokoneellani on Sejda PDF -työkalu. Käytän lukemattomia ohjelmia ja verkkosivustoja melkein joka päivä, osaa niistä jopa useita kertoja päivässä. Kuten useimmat tietokoneen käyttäjät tietävät, kaikkien näiden ohjelmien ja sivustojen avaaminen joka kerta yksitellen voi olla aikaavievä prosessi.

Fiksumpi ratkaisu

Uusi Rinse Open avaa ohjelmat ja verkkosivustot fiksummalla ja nopeammalla tavalla. Se on pieni ja melko yksinkertainen työkalu, joka ei juurikaan vie tilaa tietokoneella, mutta josta on huomattavasti apua. Sen käyttäminen on itse asiassa niin koukuttavaa, että lainakoneilla voi olla vaikea pärjätä ilman.

Kun tietokoneella on Rinse Open, siihen voi nopeasti esiohjelmoida enintään kuusi vapaavalintaista ohjelmaa tai verkkosivustoa. Ne avautuvat ohjelmoinnin jälkeen yhdellä painikkeen napsautuksella. Tämä säästää aikaa ja lisää tietokoneen käyttäjän tyytyväisyyttä.

Tässä artikkelissa näytämme, miten pääset käyttämään Rinse Open -ohjelmaa omalla tietokoneellasi ja nauttimaan ohjelman tuomista eduista. Voit luonnollisesti valita ohjelman avaamat sivustot ja ohjelmat itse ja tehdä yhdistelmästä juuri sellaisen kuin haluat. Ainoa rajoitus Rinse Openissa on se, että sillä voi kerrallaan avata korkeintaan kuusi ohjelmaa tai verkkosivustoa. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, ovatko avattavat kohteet kuusi sivustoa, kuusi ohjelmaa vai näiden sekoitus, kuten yllä näkyvässä esimerkissä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".