Jos olet kuten suurin osa tietokonekäyttäjistä, käytät samoja ohjelmia ja verkkosivuja joka päivä. Voit tehdä sen kätevämmin sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja vaivaa avatessasi samoja ohjelmia ja verkkosivuja joka kerta, kun käynnistät tietokoneen. Rinse Open on pieni ja melko yksinkertainen ohjelma. Kun tietokoneella on Rinse Open, siihen voidaan nopeasti esiohjelmoida enintään kuusi vapaavalintaista ohjelmaa tai verkkosivustoa, jotka avautuvat lisäämisen jälkeen yhdellä napsautuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja tekee tietokoneen käytöstä huomattavasti tyydyttävämpää. Ohjelma on myös erittäin helppokäyttöinen. Syötä vain verkko-osoite tai valitse ohjelma tietokoneestasi ja aloita Rinse Openin käyttö.

HUOMAA: Kun asennat ohjelman, Windows saattaa ilmoittaa, että se voi olla haitallinen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, että napsautat vain Lisätietoja ja aja silti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".