Jos haluat muokata Windowsia ja tehdä käyttöjärjestelmästä omaan tyylisii sopivan, PC Fresh on siihen sopiva ratkaisu. Voit nimittäin helposti muokata Windowsin ulkonäköä ja muuttaa valittuja toimintoja niin, että voit hallita käyttöjärjestelmää entistä paremmin.

PC Fresh huolehtii kaikista teknisistä tehtävistä puolestasi, joten sinun tarvitsee vain valita ohjelmasta haluamasi vaihtoehdot. Jälkeenpäin voit muokata Windowsia ja esimerkiksi lisätä uusia ominaisuuksia hiiren kakkospainikkeen valikkoon tai säätä Roskakorin tyhjentymään automaattisesti, kun poistat tiedostoja.

PC Fresh tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia, eikä sinun tarvitse olla huolissasi siitä, että vahingoitat Windowsin komponentteja. Jos haluat poistaa tekemäsi muutoksen, poistat vain merkinnän valinnan kohdalta ohjelmasta, niin Windows palaa takaisin normaalitilaan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".