Windows 10 -järjestelmän julkaisusta on kulunut jo lähes kuusi vuotta. Tänä aikana järjestelmää on päivitetty lukuisia kertoja, mutta sen perusolemus on pysynyt samana kuin vuonna 2015. Siksi saatat olla jo hieman kyllästynyt samaan vanhaan ulkoasuun, ja toivoisit kenties joidenkin toimintojen toimivan hieman eri tavalla. Apua tilanteeseen tarjoaa Etunurkkaan lisätty Abelssoftin PC Fresh -ohjelma. Se on kuin tehty sinulle, jos haluat hallita käyttöjärjestelmää entistä paremmin, vaikka sinulla ei olisi aikaa tai halua lukea Windowsin laajoja käyttöoppaita ja paneutua sen jälkeen Windows 10:n syvimpien asetusten rukkaamiseen.

Säädä helposti toimintoja

PC Fresh -ohjelman avulla on helppo mukauttaa Windowsin ulkoasua ja toimintoja, jotta saat käyttöjärjestelmän paremmin hallintaasi. Eikä tehtävä ole vaikea, sillä ohjelma tekee kaiken teknisen työn puolestasi. Sinun tarvitsee vain lisätä valintamerkki oikeisiin kohtiin ohjelmassa, minkä jälkeen voit muokata Windowsia monin eri tavoin. Voit esimerkiksi muuttaa roskakorin sellaiseksi, että se tyhjenee automaattisesti, kun poistat tiedoston. Tai voit antaa tehtäväpalkille aivan uuden ulkoasun, joka helpottaa avoimissa ohjelmissa liikkumista. Voit myös lisätä uusia toimintoja kohdevalikkoon, tai ottaa numeronäppäimistön käyttöön Windowsin käynnistyksen yhteydessä. PC Fresh -ohjelmalla voi tehdä lukuisia säätöjä, eikä sinun tarvitse pelätä vahingoittavasi käyttöjärjestelmän tärkeitä osia. Jos kadut tekemääsi muutosta, sinun tarvitsee vain poistaa lisäämäsi valintamerkki. Tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen Windows toimii kuten ennenkin.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".