Resilio Sync -ohjelmalla, joka on ohjelma tietokoneelle ja sovellus puhelimelle, voit helposti asettaa puhelimen synkronoimaan valokuvasi, videoleikkeet ja muut tiedostosi automaattisesti niin, että ne kopioidaan aina tietokoneesi kansioon. Synkronointi tapahtuu heti, kun olet tallentanut uuden valokuvan tai videoleikkeen, joten olet varma, että sinulla on aina täydellinen kopio koko valokuvakokoelmastasi tietokoneellasi.

Yksi Resilio Syncin käytön suurista eduista on, että ohjelma on riippumaton verkkopalveluista. Kun synkronoit puhelimen sisällön, tiedostot lähetetään suoraan tietokoneen kansioon langattoman verkon kautta. Tekniikka on nimeltään peer-to-peer tai P2P, ja se tarkoittaa, että voit varmuuskopioida niin monta tiedostoa kuin sinulla on tilaa tietokoneellasi ilman, että se maksaa penniäkään, eikä sinua rajoita se, että tiedostoissa voi olla vain yksi näytä kokoa.

Resilio Synciä voidaan käyttää myös kahden kansion yhdistämiseen kahdella eri tietokoneella, joten sinulla on varmasti aina samat tiedostot molempien tietokoneiden kansioissa. Tämäkin tapahtuu suoraan PC:ltä PC:lle ilman rajoituksia. Jos haluat tämän, sinun tarvitsee vain asentaa Resilio Sync Advantage Zonen molemmille tietokoneille ja luoda uusi "Standard Folder" ohjelman sisään. On jopa mahdollista asentaa Resilio Sync Synologyn, Asustorin, WD:n, Drobon, Netgearin ja muiden valmistajien NAS-palvelimille. Sitten sinun tarvitsee vain löytää ja asentaa ohjelmapaketti NAS-ohjelmakaupasta. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin siihen, kuinka voit aloittaa puhelimesi kuvakansioiden sisällön jakamisen tietokoneesi kiintolevyllä olevan kansion kanssa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".