Canva-suunnitteluohjelma sisältää suuret määrät valmiita malleja, joiden avulla on helppo tehdä kortteja, julisteita ja paljon muuta.

Ohjelman Some-toiminnolla voi muun muassa tehdä näyttävän ja yksilöllisen Facebookin taustakuvan, jolla saa viimeisteltyä oman profiilin taatusti komeaksi. Näppäriin vaihtoehtoihin kuuluu myös mallipohjia, joilla saa toteutettua ikioman ruokalistan vaikka pop up -ravintolaan. Kyseiset mallit löytyvät Tulosteet-luokasta. Canvan suosituin mallipohja saattaa hyvinkin olla postikorttimalli, joka on Henkilökohtainen-luokassa. Korttipohjilla saa tehtyä vaikkapa onnittelukortin syntymäpäiville.

Juhlakutsua voi piristää julistemallipohjalla, jolla kutsun saa muistuttamaan elokuvajulistetta. Erilaisiin julisteprojekteihin kelpaava mallipohja on Tapahtumat-luokassa. Ja jos mielikuvitus loppui kesken lahjaa ostaessa, niin ei hätää. Voit laatia yksilöllisen lahjakortin käyttämällä mallipohjaa, joka löytyy Canvan Markkinointi-luokasta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".