Voit luoda kotona kauniita taideteoksia, ilman että sinun täytyy sijoittaa isoja summia väreihin, siveltimiin, kankaisiin ja maalaustelineeseen.

FotoSketcher-ohjelmassa taideteoksesi syntyvät yllättävän vähällä vaivalla, koska taiteen luovat erilaiset suodattimet, joita voit käyttää kuvissasi. Jos haluat muuttaa valokuvasi esimerkiksi öljymaalaukseksi tai luonnokseksi, valitset vain tyylille sopivan suodattimen.

Ohjelman työkaluissa olevilla liukusäätimillä voit esimerkiksi säätää suodattimen voimakkuutta, värien syvyyttä, siveltimen leveyttä, kontrastia ja kirkkautta, jotta ne sopisivat paremmin käsiteltävään kuvaan.

FotoSketcher tarjoaa käyttöösi monipuoliset ominaisuudet, joista saat esimakua alla olevista esimerkeistä.

Huom: Esimerkkikuvista poiketen ohjelma on suomenkielinen. Esitellyt toiminnot löytyvät kuitenkin samoista kohdista valikoista.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".