Löytyykö sisältäsi luova sielu tai peräti kuvataiteilija? Siinä tapauksessa sinun kannattaa jatkaa lukemista. Voit nimittäin luoda kotona kauniita taideteoksia, ilman että sinun täytyy sijoittaa isoja summia väreihin, siveltimiin, kankaisiin ja maalaustelineeseen. Etunurkan ilmaisen ohjelman avulla saat luotua helposti näyttävää ja monipuolista taidetta tietokoneella olevista valokuvistasi.

Ohjelma on nimeltään FotoSketcher, eikä sen käyttö ole monimutkaista tai vie paljon aikaa. Riittää, että käytössäsi on toimiva tietokone ja valokuvia, jotka soveltuvat kokeelliseen käyttöön.

FotoSketcher-ohjelmassa sinun ei tarvitse itse piirtää hiirellä. Silti taideteoksesi syntyvät yllättävän vähällä vaivalla, koska taiteen luovat erilaiset suodattimet, joita voit käyttää kuvissasi. Jos haluat muuttaa valokuvasi esimerkiksi öljymaalaukseksi tai luonnokseksi, valitset vain tyylille sopivan suodattimen. Käytännössä sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, mutta kun olet valinnut suodattimen, jota haluat käyttää taideteoksesi luomiseen, käytettävissäsi on vielä monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit parantaa ja syventää kuvaasi entisestään.

Ohjelman työkaluissa olevilla liukusäätimillä voit esimerkiksi säätää suodattimen voimakkuutta, värien syvyyttä, siveltimen leveyttä, kontrastia ja kirkkautta, jotta ne sopisivat paremmin käsiteltävään kuvaan. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, napsautat vain yhtä painiketta, niin kuvastasi syntyy muutamassa sekunnissa upea taideteos.

Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mihin voit käyttää valmista kuvaa. Voit tulostaa kuvan ja ripusta sen seinälle, viedä kuvan ammattiliikkeeseen tulostettavaksi ja kehystettäväksi tai keksiä jotain muuta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".