”Täydellinen palvelupaketti valokuvillesi.” Näin Ashampoo esittelee Photo Commander 16 -ohjelmansa. Kyseessä on maksullinen ohjelma, jonka voit Kotimikro-lehden lukijana ladata ilmaiseksi lehden kotisivujen Etunurkka-palvelusta.

Ensin kuitenkin muutama sana ohjelmasta. Jos sinun on valittava vain muutamasta valokuvaohjelmasta, Ashampoon tulisi olla listasi kärjessä. Valokuvaohjelmat voidaan karkeasti ottaen jakaa kahteen tyyppiin: kuvien muokkaamiseen käytettävät ohjelmat ja niiden järjestämiseen käytettävät sovellukset. Ashampoon Photo Commander yhdistää molemmat tyypit.

Sen pääpaino on kuitenkin selvästi tietokoneella olevien kuvien järjestämisessä. Näihin otoksiin kuuluvat kaikki ne kuvat, jotka olet ladannut puhelimestasi, kamerastasi tai kenties verkosta vuosien varrella ja jotka ovat luultavasti säilyneet kiintolevylläsi vaikka sitten tyystin unohdettuina. Ashampoo Commander tarjoaa valikoiman esikatselutyökaluja, joilla sinun on helppo valita, mitkä kuvat haluat säilyttää sellaisenaan, mitkä pitää nimetä uudelleen ja mitkä voidaan poistaa. Kun olet järjestänyt kuvat ja ehkä parannellut niitä sovelluksen muokkaustyökaluilla, saat jaettua ne heti diaesityksenä, jonka voit lähettää ystävillesi ja perheellesi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".