Ashampoo Snap 14:n avulla voit tallentaa kaiken näytöllä näkyvän joko ruutukaappauksina tai videoina. Se voi olla kätevää esimerkiksi silloin, kun haluat näyttää jotain muuta näytölläsi tai tarvitset asiantuntija-apua ongelman ratkaisemiseen tietokoneella.

Ohjelma on suomenkielinen, joten sen selailua on erittäin helppoa.

Kun olet ottanut kuvan tai videon näytöstä, voit käyttää ohjelman monia jälkikäsittelytoimintoja, joiden avulla voit laajentaa näyttöjäsi grafiikoilla, teksteillä ja efekteillä ja havainnollistaa esitystäsi yhdellä kuvalla pitkien tekstikuvausten sijaan.

Ashampoon monipuolisella työkalulla voi kuvata videoita, luoda omia oppaita tai jakaa näkemäsi.

Ashampoo Snap 14 -ohjelmassa on myös monikielinen tekstintunnistus ja automaattinen numerointi, ja kun olet lopettanut kuvien käsittelyn, voit tallentaa ne paikallisesti tietokoneelle tai jakaa niitä muiden kanssa sähköpostiviestin tai verkon palveluiden kautta. Voit myös tallentaa osan näyttövideoista verkko-optimoiduiksi GIF-animaatioiksi.

Ohjelma maksaa yleensä 40 euroa, mutta KotiMikro-lehden tilaajana saat sen nyt ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain noutaa se 5.11.2023 mennessä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".