Map Puzzle -ohjelmalla voit laatia satelliittikuvia mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on paikan koordinaatit. Ohjelma tarvitsee vain leveys- ja pituusasteiden tarkat numerot, ja sitten se voi tehdä ilmakuvia puolestasi. Koordinaatit löydät esimerkiksi Google Mapsista, joka toimii ihanteellisesti yhdessä ohjelman kanssa.

Kun olet syöttänyt koordinaatit, voit vain valita kuvan koon. Tällöin kannattaa muistaa, että suuret kuvat vievät paljon tilaa tietokoneelta. Sinun on myös valittava, kuinka läheltä maata haluat ottaa kuvan, ja se vaikuttaa paljon lopulliseen kuvaan: Mitä suurempi luku zoomauspainikkeen vieressä on, sitä lähempänä maata olet ja sitä pienempi on kuvattava alue.

Voit myös valita kuvan laatimisen suurella resoluutiolla, jolloin se näyttää upealta ja jokainen yksityiskohta näkyy tarkkana vaikka suurkuvatulosteessa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".