Videoiden kuvaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lähes kaikissa uusissa puhelimissa on erinomainen kamera, joka pystyy kuvaamaan HD-laatuista videota vain sormen painalluksella. Jotkut puhelinvalmistajat jopa varustavat puhelimen erityisen korkealaatuisella kameralla ja käyttävät sitä vetonaulana puhelimen myymiseen.

Toisaalta vain harvoissa matkapuhelimissa on käytettävissä videoiden muokkausohjelma, jonka avulla saat kaiken irti puhelimen monista videoleikkeistä. Sekä Googlen että Applen sovelluskaupoissa on paljon enemmän videoeditointisovelluksia, mutta useimmat niistä ovat maksullisia tai sitten niissä on vähän toimintoja.

VN Video Editor -sovellus eroaa kuitenkin positiivisesti molemmista määritelmistä: Se ei ole vain hämmästyttävän monipuolinen, vaan myös täysin ilmainen.

Helppoa ja tarkkaa muokkausta

Tietokoneelle asennettavat videoiden muokkausohjelmat ovat melkoisen monimutkaisia. Voit saada pelkästä metsäretkivideon muokkaamisesta harmaita hiuksia.

VN Video Editorin käyttö on onneksi täysin erilaista. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen, vaikka siitä onkin lähes yhtä moneen kuin tietokoneelle ladattavista videomuokkausohjelmista. VN Video Editor ei tietenkään ole yhtä edistynyt kuin Premiere Pro ja Final Cut, mutta se on nerokas sovellus lyhyen videon muokkaamiseen puhelimella.

VN Video Editor -sovelluksessa on aikajana, joka voi olla tuttu muista videoiden muokkausohjelmista. Aikajanassa on useita raitoja, joten voit laittaa musiikkia, ääniefektejä ja tekstiä videoleikkeiden päälle. Voit myös helposti leikata videoita, yhdistää niitä erilaisiin siirtymiin ja toistaa slow motion -videoita. Voit myös lisätä erilaisia efektejä videoleikkeisiin, jolloin värit näkyvät joko terävämpinä tai esimerkiksi lähentää kuvaa.

Kun olet muokannut videon valmiiksi, voit viedä sen eri formaateissa ja voit toistaa videota haluamallasi laitteella. VN Video Editor on yleisesti ottaen täynnä hyviä toimintoja, joiden avulla voit helposti muokata matkapuhelimessa olevia videoita Androidilla tai iPhonella.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".