Jos joistakin ohjelmista on käytössä vanhentunut versio, PatchMyPC lataa uudemman version ja asentaa sen vanhan version tilalle.

Vanhentuneet ohjelmat voivat olla tietoturvariski. Toisin kuin Windows-järjestelmä, kaikki kolmannen osapuolen ohjelmat eivät päivitä itseään automaattisesti tai ilmoita päivitystarpeesta. Patch My PC huolehtii käyttäjää vaivaamatta, että ohjelmat ovat ajan tasalla. Ohjelma tarkistaa tietokoneen ja näyttää luettelon asennetuista ohjelmista. Luettelossa on merkitty punaisella päivitystä kaipaavat ohjelmat. 

 Päivitys tapahtuu huomaamatta taustalla. Voit myös ajastaa Patch My PC:n päivittämään ohjelmat tietyin väliajoin.

Lataa oheinen artikkeli ja lue, kuinka Patch My PC -ohjelmaa käytetään.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.