Tarkista tietokoneessa oleva tiedosto

Winjan avulla voit tarkistaa minkä tahansa tietokoneellasi olevan tiedoston yli 60 virustorjuntaohjelmalla ja määrittää nopeasti, onko se vaarallinen vai ei. Kun tiedosto on tarkistettu, saat yksityiskohtaisen katsauksen kaikkien virustorjuntaohjelmien analyyseistä.

Winja tutkii tiedostot puolestasi ja kertoo nopeasti, sisältävätkö ne viruksia tai haittaohjelmia. Tähän vastaukseen voit luottaa, sillä Winja ei skannaa tiedostoja yksinään: kehittäjät ovat liittäneet ohjelmaan VirusTotal-turvapalvelun. VirusTotal kerää tietoja 65 johtavalta virustorjuntayhtiöltä, ja kun tiedosto skannataan palvelua hyödyntäen, sitä verrataan kaikkien tietokantojen sisältöön, ja ne päivitetään 15 minuutin välein. Jos kyseessä on haitallinen tiedosto, saat selkeän varoituksen, ja voit nähdä, mikä tai kuinka moni 65:stä virustorjuntaohjelmasta varoittaa haitallisesta tiedostosta. Winjassa voit myös skannata tiedostoja ennen niiden lataamista kopioimalla tiedoston lataussivun linkin ja liittämällä sen ohjelmaan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".