Tämä tietoturvaohjelma antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Helppokäyttöinen ohjelma tutkii yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat.

Ohjelmaa voi edelleen käyttää ilmaiseksi 14 päivän kokeilujakson jälkeen, mutta ilmaisversio ei toimi taustaohjelmana kuten maksullinen versio. Ilmaisversio pitää käynnistää tarkistusta ja puhdistusta varten erikseen.

Käytönaikaisen valvonnan sisältävän Premium-version voi ostaa valmistajan verkkokaupasta. Maksullinen versio ei kuitenkaan ole välttämätön, jos käytössä jo on jokin taustalla toimiva virustorjuntaohjelma.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".