AdwCleanerin avulla pääset eroon ärsyttävistä ja haitallisista mainos- ja vakoiluohjelmista, jotka voivat laittaa tietokoneesi kyykkyyn. AdwCleaner on tehokas puhdistusohjelma ja hyvä täydennys haittaohjelmien torjuntakalustoon.

AdwCleaner, joka kuuluu Malwarebytesin ohjelmavalikoimaan, on hyvä työkalu, joka tepsii myös selainkaappareihin. Se tutkii tarkkaan myös Windowsin rekisterin ja perkaa sieltä haitakkeita. Ohjelma tekee lisäksi perusteellisen raportin kaikista löydöksistä. AdwCleaner on myös siitä mukava työkalu, ettei se itse jätä omia jälkiään Windowsin rekisteriin vaan käyttää pelkkää ajonaikaista ympäristöä.

AdwCleaner poistaa ilmaisohjelmien mainoskomponentteja, joten jonkun ohjelman voi joutua asentamaan uudelleen, jos se on ollut käytössä ja joutunut AdwCleanerin putsaamaksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".