Jokainen meistä on ollut ruokakaupassa myöhään, kun illallispöytään pitäisi saada syötävää ja ostoslista on hukassa. Sitä ei löydy, sillä kirjoitit sen pienelle paperille, joka on rypistynyt taskussasi ja kadonnut ikuisiksi ajoiksi.

Tilanne on tuttu jokaiselle: tarvitset jotakin tietoa, joka on jollakin tavalla kadonnut. Näin tapahtuu yleensä, kun kirjoitamme jotakin paperille, joka sitten katoaa.

Tähän on kuitenkin kätevämpi ratkaisu: puhelimesi ja Todoist-sovellus, jolla voit helposti laatia listoja ja tehdä muistiinpanoja.

Kun kirjoitat listat ja muistiinpanot Todoist-sovellukseen, ne ovat aina käytettävissäsi. Näin on riippumatta siitä, istutko tietokoneen ääressä tai käytätkö puhelinta tai oletko aivan eri maassa – muistiinpanosi ovat aina käden ulottuvilla.

Kaikki muutokset, joita teet yhdessä paikassa, muuttuvat myös toiseen paikkaan. Voit siis istua tietokoneen ääreen ja kirjoittaa ostoslistan tai luettelon pihatöistä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".